recepten, telefonisch spreekuur en uitslagen

Recepten online

U kunt hier uw herhaalrecepten online bestellen. 

Receptenlijn

De receptenlijn is bedoeld voor het telefonisch aanvragen van herhaalrecepten. Dit zijn recepten waarvan het herhalen is afgesproken met de huisarts.  U kunt op elk gewenst moment, dag en nacht, inspreken op dit nummer.

De receptenlijn bereikt u door het telefoonnummer van de praktijk te bellen en het keuzemenu te volgen, toets 2 ! Recepten voor 11.00 uur 's morgens ingesproken, zijn twee werkdagen later, vanaf 's morgens 8.30 uur in de apotheek op te halen. Houdt u bij het inspreken van de receptenlijn de volgende gegevens bij de hand:

  1. naam
  2. geboortedatum
  3. telefoonnummer
  4. welke medicijnen u wilt inspreken
  5. of u de medicijnen zelf afhaalt of laat bezorgen

Telefonisch spreekuur

Indien gewenst wordt er een telefonisch contact tussen u en uw huisarts tot stand gebracht. 

De praktijk van de huisartsen Van den Driest, Meulmeester en Wattel kent daarnaast een Telefonisch Spreekuur voor eenvoudige vragen. Dit heeft als voordeel dat u niet naar de praktijk hoeft te komen. U legt uw vraag en verzoek om teruggebeld te worden voor 10.00 uur 's ochtends voor aan de assistente. Vaak kan zij u direct al zelf helpen. Daarnaast wordt iedere vraag ook voorgelegd aan de huisarts. Deze belt u dan op een later afgesproken tijdstip terug.

Uitslagen

Voor uitslagen en resultaten van onderzoeken kunt u bij de praktijk van de huisartsen Van den Driest, Meulmeester, Wattel en Koole bellen tussen 11.30 en 12.00 uur. 

Bij de huisartsenpraktijk De Meijberg is dit tussen 11.30 en 12.00 uur en 's middags tussen 15.30 en 16.00 uur

 

Telefoon

Huisartsenpraktijk De Meijberg:   0118-461212 logosite

Huisartsenpraktijk  C. T. van den Driest, J. K. Meulmeester, C. Wattel:  0118-461630

Luistert u altijd goed naar het hele bericht ! In het keuzemenu dat volgt kiest u 1 voor spoed, 2 voor de receptenlijn en 3 als u de assistente wilt spreken.